Recent Posts

Image

Blijf bewegen tijdens de lockdown

Bewegen blijft belangrijk, ook nu we in de strijd tegen het coronavirus onze verplaatsingen buitenshuis zoveel mogelijk moeten beperken. Topsporters, fervente hobbysporters en niet-sportievelingen moeten nu allemaal op zoek naar alternatieven om te bewegen.

Verder lezen

Image

Hoe de samenwerking is begonnen

Via een medeatleet die reeds onder begeleiding was van Fuseaction , had ik vernomen dat Brecht zich fulltime ging bezighouden met het coachen van Triatleten. Ik was zeer geïnteresseerd welke meerwaarde een coach zou kunnen bieden op het vlak van training.

Verder lezen

Image

North C Trail: wedstrijd en voorbereiding

Ik wil wel meer en regelmatiger lopen. Het zou en goed idee zijn om mezelf een doel te stellen dat niet makkelijk bereikbaar is, waar ik moeite voor moet doen. Ik weet het, ik word in september 42, de ideale leeftijd om een marathon te lopen. Ik begin regelmatiger te lopen.

Verder lezen

111 trinatura La Roche: wedstrijd en voorbereiding

Het begon allemaal deze winter. Na enkele strandraces met de mountainbike heb ik de smaak volledig te pakken gekregen. Het strandrace seizoen liep op zijn einde, dat betekent het begin van het triatlon seizoen! In januari bekeek ik de kalender en maakte ik een selectie van de wedstrijden die ik niet wil missen. Ik was meteen verkocht voor de 111 triatlon van La Roche

Verder lezen

Aanmelden op nieuwsbrief

keep updated!! Altijd mogelijk om uit te schrijven